♥ För kärleks skull ♥

Det finns en kärlek som är starkare än starkast..som kan förflytta berg och som övervinner allt. Jag talar om kärleken mellan Mr.Strong och Jovigirl. Jovigirl och jag har hängt ihop sedan hon flyttade in med sin familj i lägenheten under min back in 1989. Vi har varit vapendragare i många år nu som ni förstår..allt har vi gjort och gått igenom tillsammans och ännu mer har vi framför oss. Lite mer av vår historia får du om du klickar här.

Jovigirls allra största kärlek, Mr.Strong, kom in i hennes liv för nästan 10 år sedan, under hösten år 2000 om jag inte minns helt galet.  En kärlek så stor som de två delar, mina allra bästa vänner, är unik och händer once in a lifetime OM MAN HAR TUR. Vi snackar true love...THE ONE...villkorslös kärlek...i med och motgång..in sickness and in health. De har hela kärleksregistret skrivet i stjärnorna och jag är så lycklig och glad för deras skull. Under dessa tio år, när pojkvänner i mitt liv kommit och gått...byggt upp, rivit ner och förstört har Jovigirl och Mr.Strong VARJE GÅNG varit där och samlat upp bitarna som lämnats kvar och hjälpt mig på fötter igen. Många gånger, när allting varit upp och ner och allt bara snurrat och gjort mig vilsen, har dom varit en av få fasta och stabila punkter i min tillvaro. Det gör dom till en stor trygghet för mig som jag varken skulle kunna eller skulle vilja leva utan. Allt har vi som sagt gjort och mer har vi som väntar, och den vetskapen gör mig lycklig:) Därför är jag egoistisk när jag säger att jag hoppas att NI, Jovigirl och Mr.Strong, kommer hem fortare än planerat från er kommande långresa i Thailand..för jag klarar mig inte utan er två. Så enkelt är det.♥

Blunder som inte varit med så länge än, ganska så exakt ett år nu, har redan sin plats i gänget och har också kommit att bli ett stort fan av mina turturduvor till vänner. När Blunder vill säga något så händer det rätt ofta att han gör det genom sin musik. I det här fallet resulterade det i en sång skriven till the one and only Mr.Strong och hans kärlek.

Om du lyssnar riktigt noga kommer du faktiskt att upptäcka våra två vänners RIKTIGA namn..
Ett klick på länken tar dig direkt till låten.

♥Blunderhead-Strong♥




Kommentarer
Postat av: GÖZDE;

Heheh okej xd

vad ska du hitta på idag då? (:

2009-12-04 @ 08:58:36
URL: http://tturkkk.blogg.se/
Postat av: Emma - Bloggar om upprepade missfall

vilken snygg blogg du har =)

Är allt bra?

2009-12-04 @ 13:44:20
URL: http://crazygirlinthisworld.blogg.se/
Postat av: adam

kärleken är så jävla sjukt vacker



http://adamlagerstrom.blogg.se

2009-12-04 @ 16:19:16
URL: http://adamlagerstrom.blogg.se/
Postat av: Tiny

men ååhhhh, sötisar! :D

2009-12-04 @ 19:21:16
URL: http://tinyz.blogg.se/
Postat av: Z A N D R A :)

Ska du se idol ikväll? :)

2009-12-04 @ 19:29:21
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: Emma

Söt bild !

2009-12-04 @ 19:37:49
URL: http://byeeem.blogg.se/
Postat av: GÖZDE;:

Ja det är härligt med fredag , hehhe :)

mysigtmysigt, jo det blir väl att bänka mig framför tven :D

2009-12-04 @ 19:48:38
URL: http://tturkkk.blogg.se/
Postat av: Mr.strong

Detta värmde, du är för söt!

Ses imorgon;)

2009-12-04 @ 20:34:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0