Adventskalender - tävling!

Har du införskaffat en julkalender inför nedräkningen till julafton? Jag fick ju en chokladkalender alldeles för tidigt i år av min söta mamma. Är runt en månad sedan hon köpte den gulliga Hello Kittykalendern till mig, så där finns det inte många luckor kvar att öppna:) Har faktiskt inte köpt någon ny adventskalender nu till den 1 december, men det gör inte så mycket. Tänker pröva min lycka i kalendertävlingen nedan istället, som En mammas dagbok anordnar. Snacka om spänning varje dag fram tills den 24:e:) Klicka på länken nedan och kolla in tävlingen du med! Det var genom En mammas dagbok som jag vann det fina halssmycket till min kompis. Hoppas på mer tur både för dig och mig!♥

Lycka till!

Myspys på kontoret (!)

Är hemma efter en lagom stressig dag på jobbet. Har haft bra flyt i allt jag gjort idag, så det har varit en helt ok måndag so far:) Alla söta kommentarer som ni lämnat under dagen har också hjälpt till att förgylla min dag:) Blir så himla glad! Hade ingen aning om att det fanns så många söta och trevliga själar därute som vill hjälpa mig att pusha för min blogg, men det är härligt att upptäcka!:) Kolla gärna in Louizianas blogg, en tuff brud som har koll på mode och annat skoj!

Nu när vi fått till riktig julstämning i lägenheten känner jag att det är dags för att pynta kontoret lite också. Jag spenderar ju ändå större delen av min dag och vecka där, känns det som iallafall.. och då vill jag ha lite julmys omkring mig där med:) Så köpte vita julstjärnor med mig hem och ett sött hjärta som jag ska ta med till kontoret imorgon. En av mina fyra tomtar får också följa med till jobb:)

Hur går det med ditt julpyntande? Kommit i stämning än?

En av två!:)

Vill bara säga TUSEN TACK till alla som röstade fram mig till en av två vinnare i Dagens Blogg! Tror inte att jag missat att tacka någon personligen..? Men om fallet är så vill jag bara säga TACK TACK TACK än en gång.♥
Ni är grymma!!

Önskar er alla en härlig start på veckan!:)

Puss o kram
Lucy

Advent och julskyltning

Ujujuj, vilken bakissöndag..Jag mår verkligen som jag förtjänar idag men vi hade så himla roligt igår så det är faktiskt värt varenda huvudvärkstablett;) Kommer bilder från gårdagen sen:) Större delen av eftermiddagen har spenderats i soffan under älgfilten, men det har även blivit en vända på julskyltningen i stan nu ikväll. Så mysigt!:) Blunder och jag tog lite lotter och vann faktiskt en hel del, massa choklad och en rökt korv. Väl hemma igen myser vi nu med glögg och tända ljus. Så "firar" vi 1:a advent.

Vad har Du gjort idag?


Vår vinstsamling:)

Rösta på mig i Dagens Blogg!

Nu hoppas jag på er hjälp kära vänner och läsare!♥ Jag är finalist i Emmelists Dagens Blogg tävling. Gå in och rösta på mig, nr.6, pliiiiiiiz!!!!!! Klicka på länken ovan så kommer du direkt till tävlingen!

VARJE RÖST RÄKNAS
DIN RÖST ÄR VIKTIG
SÅ KOM IGEN, RÖSTA NU!:)Lucy slår klackarna i taket!

Hmm, vet inte riktigt hur denna kvällen ska GÅ.. Har shoppat ett par stövletter idag med alldeles för hög klack (?). Inte för hög för andra, men för mig som inte är van vid att gå i klackar alls är de skyhöga hehe..Och har redan lyckats med att SKADA mig själv då den ena stövletten flög ur min hand och klacken hamnade rakt på stortån som såklart börjar blöda..aj aj aj. Ah, det får gå som det vill.  Efter några glas vin är "smärtan" obefintlig;) Tycker att de ser coola ut och kommer att passa min nya klänning från Gina perfekt så idag vann spontaniteten över förnuftet!

Hoppas att Du får en trevlig lördagskväll!♥Och Vinnaren Är...

Det här var ett MYCKET trevligt meddelande att vakna upp till. Jag är vinnaren av det vackra halssmycket från Kreativ Insikt genom En mammas dagboks blogg. Jag var med och tävlade för att vinna smycket till min vän ♥A♥ som minst sagt kan behöva lite lugn och harmoni i sin tillvaro just nu. Är övertygad om att det här kommer att bli uppskattat! ♥

Lika som bär vol.4

FINALLY! Japp, MaryJet är ute ur leken och Tove är ett steg närmre finalplatsen i Globen. Allting är i sin ordning med andra ord, skönt det:) Det slog mig först idag förresten, vem MaryJet är så lik. Har funderat på det i veckor..Det är någonting med ögonen, och så kom jag helt plötsligt på det. Hon påminner ju om IKA NORD från Ika i Rutan, minns ni? Det knepiga barnprogrammet med Ika och skelettet Åke som man bara inte kunde låta bli att se på och fascineras av.. Vidare bra var det ju inte egentligen, men jag minns hur jag satt klistrad framför kluriga Ika i slutet av 80-talet;) Egentligen tycker jag nog att MaryJet är som mest lik Ika Nord när hon gör Findus i Pettson och Findus Julkalender som sändes på 90-talet men hittar ingen bra bild som påvisar det. Så en bild från Ika i Rutan får duga vid min jämförelse av dessa två KULTURARBETARE.


Let's start a band!
MaryJet and the PET(S)
Kanske hade funkat?:)

♥ All I want for Christmas ♥

Fredag! Lunchen är över och nu är det bara nedförsbacke tills vi slutar för idag och sen är det HELG:) Julskyltning i helgen och första advent på söndag bäddar ju verkligen för att jag ska lägga upp favoritjullåten och videon här eller hur?:) Älskar "All I want for Christmas" med Mariah Carey och får man inte julkänsla när man ser den här videon, då är man nog ett hopplöst fall:)

Enjoy!

 


Flowers in November

Torsdagkväll och jag är rätt så slut nu. Det har varit en tuff vecka på alla plan men skönt att den visar sig få ett bättre och trevligare slut. Har varit ute och ätit med min pappa idag. Det är alltid lika underhållande:) Det blir inte en tyst sekund under de timmarna vi ses utan båda är minst sagt ganska bra på att hålla låda. Släktdrag kanske?:) Jag har inte känt min pappa särskilt länge, ungefär drygt ett år. Och det är väldigt roligt att se alla likheter som man inte visste fanns. Jag tror inte på att blodsband och att biologiska föräldrar i sig är avgörande för att ett barn ska få en trygg uppväxt och känna sig hel inombords. Det finns goda substitut som kan fylla det tomrummet som exempelvis plastföräldrar eller andra vuxna som finns där och ger kärlek. Det är ju jag ett levande bevis på. Men just det här med igenkännelse tycker jag är fascinerande att betrakta och reflektera över. Jag ÄR ju väldigt lik min mamma på många sätt, både till utseendet och sättet, vilket jag ofta får höra. Och nu när jag lär känna min pappa så ser jag och upptäcker hela tiden delar av mig själv i honom också varje gång vi ses och jag gillar det. Det får ett och annat att klarna för mig.♥

Se vilken söt och julig blomma jag fick av honom idag. It's all about glitter and glam!
Me like;)
Kreativ Insikt

Hur har din onsdag varit? Min har varit helt ok. Fick som sagt ett litet wake up call igår och även om jag inte alltid trivs med mitt jobb så har jag iallafall ett jobb att gå till och härliga kollegor. Det är det inte alla som har. Hela dagen har mina tankar gått till min vän som har det minst sagt tufft just nu. Så passande att jag upptäcker den här tävlingen Hos en mammas dagbok. Vill verkligen vara med och tävla om det här fina halsssmycket Harmoni som sponsras av Kreativ Insikt. Kreativ Insikt vill inspirera till stora tankar i den lilla världen. De vill inspirera människan att stanna upp en stund i vardagen och tänka: "Är det här jag? Lever jag verkligen mitt liv?" Verkligen tänkvärt. Om jag vinner halssmycket tänker jag ge det till min vän ♥A♥ med förhoppning om att kunna sprida lite harmoni i hennes kaosartade tillvaro. Jag håller tummarna för mig själv!

Var med och tävla du också, klicka på bilden nedan så kommer du direkt till tävlingen som pågår tills fredagen den 27 november kl. 23:59.
Lycka till!


All min kärlek till dig, ♥A♥

Vissa dagar får man perspektiv på saker och ting. Precis som att man vaknar upp och tänker till. Idag är en sådan dag för mig. Även om det kanske inte märks här alltför ofta så är jag just nu inne i en period då jag inte får inspiration till någonting. Tycker att det mesta känns ganska tungt, men vet egentligen inte varför. Att gå upp på morgonen och komma i tid till jobbet är en stor ansträngning och prestation för mig just nu, särskilt de dagar jag lyckas komma i tid dessutom. Jag har liksom tappat motivationen, tappat lusten. Lite som att jag står i ett vägskäl i livet där jag inte är riktigt säker på vad jag vill, främst karriärmässigt. Det enda jag vet är att jag inte vill inte göra det jag gör i sådär 35 år till, då jag förväntas gå i pension. Jag kommer att bli galen då. Sådana här tankar brottas jag med just nu och kan verka nog så stora och jobbiga för mig, MEN DE BETYDER INGENTING. DET ÄR INGA "RIKTIGA" PROBLEM har jag kommit till insikt med idag. Efter jobb var jag på stan för att ta tag i några ärenden, och springer rakt in i en barndomsvän som jag inte träffat på flera år. Vi har sporadiskt hållt kontakten på Facebook de senaste åren, men pratar inte längre som vi gjorde förr. Tar inte kontakt som förut och umgås således inte som vi gjorde när vi var kids. Tänk, när vi var små och hela världen låg för våra fötter. När vi satt i våra flickrum dagarna långa och lyssnade på Madonna och läste Okej. ♥A♥ skulle bli skådespelerska och jag..ja, vad drömde jag om? Minns inte det idag. Tur är det kanske att man inte alla gånger vet sitt öde och sin framtid, hade man orkat förmå sig att fortsätta då?

Genom andra vänner och bekanta har jag fått höra att det inte varit så lätt för min barndomsvän den senaste tiden. Hon och hennes familj har rent ut sagt haft ett överjävligt år då hennes älskade mamma drabbades av och gick bort i cancer inom loppet av drygt ett halvår. Jag minns min väns mamma som en av de varmaste, ödmjukaste, lugnaste och tryggaste mammor som fanns till hands under vår uppväxttid. Så kärleksfull och go var hela den här familjen att det var svårt att inte bli avundsjuk på deras gemenskap. Hon var ju en del av kärnfamiljen; mamma, pappa, storasyster och lillebror, och hon hade allt det jag själv som barn bara kunde drömma om. Visst växte jag upp med en massa kärlek omkring mig, men aldrig en "hel" familj. Jag minns att jag kunde tycka att det var bra orättvist ibland. Men vad visste jag om ORÄTTVISA när jag var 10-12 år? Uppenbarligen inte ett skit.

ORÄTTVISA är när man tvingas se sin egen mamma ätas upp av cancer och bli medveten om att det ingenting finns att göra. ORÄTTVISA är när man tvingas face:a hur fort klockan tickar helt plötsligt och att man alltför tidigt kommer att förlora sin förälder och därmed en stor trygghet, och lova henne/honom dyrt och heligt att man ska orka fortsätta, att man ska hitta sin väg och bli lycklig i framtiden. MEN, orättvisa är framförallt när man knappt hunnit hämta sig från sin mammas bortgång (gör man förresten någonsin det?) då man får beskedet att pappa har drabbats av en hjärntumör. Där står min vän idag. Som sagt, världens finaste goaste och mest älskvärda människa med familj som man kan tänka sig. VAD ÄR MENINGEN?  Ikväll, när vi sprang på varandra och vi började prata och allting bubblade ur henne kändes det inte som att det var 10 år sedan vi verkligen pratade på riktigt. Det kunde lika gärna varit för några dagar sedan, förra veckan eller månaden. Och jag grät, som jag grät när jag fick höra hennes historia. Det är fan inte RÄTTVIST. Vad hände med att fördela bördan jämnt? Varför ska en och samma familj behöva gå igenom denna typ av tragedi mer än en gång, och inom loppet av ett år? Hur mycket ska en människa behöva ta?? När jag träffade henne var jag på väg till Åhléns för att kolla in deras julpynt.. JULPYNT!! Fattar ni hur sjukt det låter och är? Det blev inget julpynt ikväll som ni kanske förstår. Men jag har som sagt kommit till insikt med ett och annat. Jag har inga riktiga problem och för det är jag väldigt, väldigt tacksam. Aldrig mer kommer det att gå så lång tid innan jag pratar med ♥A♥ igen. Hon säger att hon är disträ och glömmer saker just nu men hon vill väldigt gärna att jag hör av mig och att vi träffas även om hon inte alltid kommer att svara när jag ringer. Hon får vara hur borta som helst just nu, det är helt och fullt förståeligt, men jag kommer inte att ge upp.  Hur tröstar man en vän som är så omgiven av denna satans sjukdom, som är så övertygad själv om att även hon kommer att gå samma väg och bli besegrad av cancer i framtiden? Ärligt talat vet jag inte det. Jag har ingen aning, det enda jag vet är att jag kommer att fortsätta höra av mig och finnas där när hon än vill och orkar. Inte bara för hennes skull utan även för min egen. 

Det är det absolut minsta jag kan göra.Jag ger efter

Har just sett "New Moon". Kan inte sova..trots att det är tidig tisdagsmorgon, och jag borde verkligen sova om jag ska orka upp till jobb. Men det går inte. Jag är ännu mer involverad nu än när jag lämnade biosalongen efter "Twilight", vilket kanske inte är så konstigt..dessa filmer trollbinder ju en till tusen! Jag erkänner min svaghet, och ger efter. Vet att jag har sagt att jag inte ska läsa böckerna men.. Jag kan inte vänta på att en tredje film ska spelas in, jag kommer att läsa den tredje boken med start imorgon..så fort jag kommer hem efter jobb. Kalla mig fjortis eller vad du vill, men jag måste veta hur det går för Bella och Edward ♥
Fan, jag är verkligen fast.


Forbidden to Remember - Terrified to Forget

Mer julstämning!

En griljerad skinka i ugnen doftar ljuvligt..Mer julpynt är på plats. Man skulle nästan kunna tro att det är 23 december och INTE 23 november hemma hos oss. Men nej nej, vi bara övar inför julen ju..:) Jag har ju redan börjat "öva" med en uppäten och avklarad chokladkalender och en och annan chokladtomte så det är bara att fortsätta. Blunder har tjatat hela helgen om julskinka så snacka om att han kommer att bli glad och överraskad när han kommer hem vilken minut som helst:) Och nästa vecka ger vi oss på pepparkaksbak och kanske lite knäck..om det inte blir redan till helgen..:)

Aja, man får tycka vad man vill om vårt novemberjulstök, men mysigt har vi iallafall!:)


Julstämning hos Blunder och Lucy

Living and Room

Ännu en helg som gått alldeles för fort. Men imorgon väntar ovanligt roliga grejer efter jobb för att bara vara måndag. Vi ska ju se "New moon" imorgon. Någon som sett den? Jag är mest nyfiken på om den är lika bra eller kanske bättre än "Twilight". Är sjukt spänd på imorgon!:) Lägger upp lite bilder på vårt "nya" vardagsrum, med en sötnos i mitten..eller två, beroende på hur man ser det;) Och JA, det är en ljusstake man skymtar i fönstret, tillsammans med lite andra juleljus. Vet att det är tidigt, men vi kände för att skapa lite julstämning denna helgen:)

Fyra nyanser av brunt;)

Diamonds are a girl's best friend?

Hmm, fastnade framför "The Hills" igårkväll, mitt i avsnittet där Heidi får sin Spencer på riktigt (?) Kan inte bestämma mig för vad jag tycker om hennes bröllopsklänning. Är den too much med alla smycken som hon bär till eller inte?

Heidi är väl The American Dream personifierad, iallafall bland alla yngre tittare. Och finns det något bättre tillfälle att visa upp det på än sin (tredje..) bröllopsdag? Äh, jag ska inte låta så bitter. Jag tycker faktiskt att hon är jättesöt som brud oavsett om det är ett fejkbröllop eller inte. Själv kommer jag dock att välja en mer avskalad look med små detaljer och mindre accessoarer när/om det blir min tur att gifta mig:)


One..two..three

Ännu en lördagkväll då jag och Blunder ligger utslagna i soffan. Inte bra det här:) Men så fint det har blivit här nu. En cool mix av Blunders och mina möbler har växt fram i ett par månader nu och med soffan på plats kan vi konstatera att vi båda är grymt nöjda med resultatet! Kommer lite bilder här så småningom men har ingen ork just nu hehe..Lite jobb finns det kvar att göra i Blunders lägenhet. En del möbler som ska säljas av, och sen är det besiktning och städning av lägenheten. Kommer att kännas så skönt när allting är helt klart och över!

Trots att jag är trött i hela kroppen och har värk i varenda muskel just nu så längtar jag ändå efter mina tjejer, Mr. Strong och lite partaj ♥ Aja, det kommer fler helger..I väntan på party ser jag tillbaka på gamla partybilder och förgyller min blogg med ett par godingar.

Idolsnack

Och MaryJet fortsätter att göra mig besviken i Idol. Satte hon "Ängeln i rummet" igår? Såklart inte, men hon verkar ha en fin kärlek med sin flickvän, åtminstone när kamerorna är på:) Det gjorde ingenting att Reza åkte ut, det kändes rätt på något vis. Kvällens bisarraste kommentar var när Martin Stenmarck, efter Calles hyllning till sin mamma med "Your song", säger att han vill vara just Calles mamma..Hmm, personligen hade jag nog valt att ge positiv feedback med andra ord för det där lät bara underligt i mina öron.

Tove var vinnaren igår, med sin tolkning av Ted Gärdestads "Himlen är oskyldigt blå". En ganska lätt match egentligen med tanke på att hon är den av de kvarvarande deltagarna som med mest trovärdighet levererar någon form av känsla och berör, vilket framträdande hon än gör. Låt de andra vargarna slåss om den ena finalplatsen, Tove förtjänar en plats direkt till finalen i Idol 2009.


 


Keep on moving...in

Nu är det fredagsmys..eller snart iallafall:) Sitter och väntar på att Blunder ska komma hem så vi kan köpa pizza och lite godis till Idol. En riktig myskväll i soffan stundar, skönt det:) Har rätt så mycket att stå i imorgon. Blir ännu en helg som går i flyttlassets tecken. Men nu kan vi iallafall se slutet på allt slit. Kommer ni ihåg mina tankar och nojor kring allt det här i början?:) (Läs här) Anyway, jag har sålt min soffa i veckan och imorgon förmiddag kommer köparen och hämtar den. Efter det hämtar vi Blunders soffa och de sista prylarna som ska med från hans lägenhet. Vi lär ha att göra hela dagen och en bit in på kvällen..:) Men ikväll orkar jag inte tänka på allt jobb som väntar, utan tänker bara njuta av att det är fredag♥.


Moving into my heart and into my soul


Ängeln i rummet

Har just kommit hem från en supertrevlig, men lite sorglig, middag med jobbet. En kollega ska sluta om en dryg vecka eftersom nya spännande utmaningar väntar henne i en annan stad. Jag är jätteglad för hennes skull, men ledsen för min egen. Hon är den jag jobbar närmst och som står mig närmst på jobbet..så det blir dubbelt så jobbigt att hon slutar. Hon är ödmjuk och varm som få och ikväll var hon verkligen ängeln i rummet..♥ Jag hoppas att hon fortsätter att vara det även när hon lämnat oss och börjar på sitt nya jobb.

Speaking of angels..Imorgon är det KÄRLEKSTEMA i Idol. Ett ganska så brett tema kan jag tycka då väldigt mycket musik handlar om någon sorts kärlek. Ett stort urval borde ju innebära att det inte är alltför svårt att hitta starka låtar till fredagsfinalen. Ändå har idolerna inte lyckats plocka fram några direkta guldkorn tills imorgon. Jo en, och det är MaryJet. Har fortfarande inte ändrat uppfattning om henne och hennes prestationer i Idol men imorgon har hon startfältets starkaste kärlekslåt, Eva Dahlgrens "Ängeln i rummet". Lätt att den ligger med på min Top 5 över bästa svenska ballader någonsin. "Ängeln i rummet" får mig att känna så mycket samtidigt att det nästan blir FÖR mycket. Den rymmer värme..gemenskap..glädje..sorg...kärlek..nostalgi..ensamhet. ALLT känner jag när jag lyssnar till Evas hesa och viskande röst.

Frågan är om MaryJet har förmågan och lyckas med att BERÖRA och tränga igenom tv-rutan rent känslomässigt. Jag är tveksam, MaryJets "mur" har hittills varit tjockare än vad den kinesiska muren är lång. Men det är iallafall modigt av henne att välja en såpass komplicerad låt och jag hoppas av hela mitt hjärta att hon överraskar och får mig att ändra uppfattning om henne imorgon.

Tills dess njuter jag av originalet.

Hon har den vackraste av själar..

Vardagsmagi med VooDolls

Hört talas om VooDolls? Jag bara älskar de små söta figurerna! Upptäckte dem för första gången när jag och Blunder var på Designhuset i Göteborg i våras. Dockorna finns i flera "kategorier", många i riktig feelgood-anda. Är därför en väldigt söt och eftertänksam gåva till någon som kanske behöver lite kärlek och omtanke eller en push i självförtroende och framgång. Själv köpte jag en "Angel"-docka när vi var i Gbg till en kollega som hade det lite svårt och jobbigt just då och det blev väldigt uppskattat♥. Läs mer om VooDolls här. Kanske känner du någon som behöver muntras upp?Angel skyddar dig från allt ont och vägleder dig genom livet.

Lucy har något stort att avslöja!

Vem är hela världens hjälte?

;)


Feel the sun

Ask and you shall receive. Jag önskade en solig tisdag, och jag fick min soliga tisdag:) Allt känns så mycket LÄTTARE när det är ljust! Har varit grymt effektiv på jobbet idag! Fler sådana här soliga novemberdagar, tack! Undrar om det funkar två gånger..?;) Nu ska jag till Hemköp och fixa lite ingredienser till kvällsmaten. Blir pannkakor ikväll, Blunders favorit:)♥ Ja, min med för den delen..Feel the sun
All time favorite med Mel C


<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qrqlAYiOITw&hl=sv_SE&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qrqlAYiOITw&hl=sv_SE&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>

I've still got sand in my shoes

Jag kan inte minnas en solglimt sedan oktobermånad, det enda jag ser är grå himmel och regn, och nu när vi är halvvägs in i november har jag verkligen börjat räkna dagarna..Två veckor är ganska lång tid att gå utan att se ljuset. Skönt att jag kan drömma mig bort till Grekland så länge, i väntan på solen. Dido förklarar det ganska bra också i "Sand in my shoes".

Hoppas på en SOLIG tisdag!:)


Let's rent a Jeep!Two weeks away it feels like the whole world should've changed
But I'm home now and things still look the same
I think I'll leave it til tomorrow to unpack
Try to forget for one more night
That I'm back in my flat on the road
Where the cars never stop going through the night
To a life where I can't watch the sun set
I don't have time
I don't have time

Vinylskivor och vampyrer

Uh vilken typisk tråkig måndag det har varit. Men nu efter jobb väntar bättre saker:) Min duktige Blunder kör inom sin lägenhet och fortsätter hämta hit lite prylar som vi ska ha hos oss, bl.a. en supersnygg retrobänk som vi ska ha hans lika coola Lp-spelare på:) Det ska bli så grymt att kunna spela vinyl igen! Jag har inte hört det knastrande härliga ljudet sedan jag bodde hemma. Hade en riktigt gammal, ful och dåligt fungerande Lp-spelare i mitt rum. Den fick INTE följa med när jag flyttade hemifrån kan jag säga;) Men nu blir det nytt liv i mina gamla skivor och singlar!

Ska även hinna med att hämta ut våra biljetter till New Moon som vi ska se nästa måndag. Det blir inte att vi går och ser premiären på fredag, men man kan inte få allt...och den som väntar på något gott:) Är vääääldigt spänd på uppföljaren! Här kan du se trailern till New Moon ♥Reality bitesLasagne à la Lucy

Vi gjorde en jättegod kycklinglasagne igår, måste bara berätta om det:) Första gången jag testade att göra lasagne med kyckling och det blev som sagt hur gott som helst. Dancing Queen nämnde något om en laxlasagne också. Har inget recept på det, men VILL HA, så finns det något guldrecept på det som Du känner till så är det väldigt välkommet!:)♥ Lasagne i alla dess former är gott och omväxling förnöjer!


Först kycklingröran...                         Sen 20 min i ugnen..mmm:)
Skönhet kommer inifrån, och det är inte inifrån den lokalen!!!

Nu när jag börjat följa Ullared på Kanal 5 är det som att Tiffany Persson från Hipp Hipp fått nytt liv igen, i en verklig person dessutom. Jag talar förstås om Ros-Marie som tokshoppar för 50 000 kr när hon campar i Ullared med sin familj. Och tack vare Ros-Marie så har jag börjat gräva i YouTubes arkiv efter Tiffany Persson-sketcher. Bara att inse, hur underhållande Ros-Marie än är med sin shopping så finns det inget som slår originalet och Tiffany är en så sjukt härlig karaktär..och helt hittepå dessutom vilket gör att det känns mindre tragiskt att skratta ÅT henne än Ros-Marie;) Min absoluta favorit är när Tiffany ska gå med i Viktväktarna..hittade denna skatt också, så det är bara att se och njuta:)


Nu så..

Platt-tvn är på plats och så även Blunders coola bord med stolar till. Börjar bli ordning på vardagsrummet nu. Bara soffan som saknas sen är det klart!:) Men nu är vi så trötta, varit igång hela dagen ju, så nu blir det senaste avsnittet av Vampire Diaries och sedan zzzzz....Märks INTE att det är lördagskväll hemma hos Lucy och Blunder för en gångs skull;)

Go Girl!

Jag hade som sagt räknat med en mysig fredagskväll med god thaimat och Idol igår. Och kvällen blev lika fin som jag hade önskat, verkligen. Så från ingenstans, när vi är klara med maten, tar Blunder fram en present till mig, och i paketet ligger Carolina Gynnings nya parfym Go Girl! Och helt plötsligt bleknar ju mina tre rosor till ingenting...Nej, jag vet. Det funkar inte så:) Blunder blev överlycklig för rosorna! Romantiker som han är så blir han MINST lika glad varje gång jag ger honom blommor som när jag blir överraskad med en vacker bukett eller blomma. En 11månaders dag hade jag dock verkligen inte räknat med någon form av present, absolut inte Gynnings parfym, som jag iof tjatat en del om senaste tiden.. Trodde kanske att det var ett bra julklappstips, men icke:) Bara att inse, Blunder är väääldigt lyhörd. För er som behöver ett julklappstips kan jag lätt rekommendera Go Girl! En ljuvlig lätt doft som kommer i den mest fantastiska förpackningen:) Lovely!♥

Idag ägnar vi dagen åt att rensa i Blunders lägenhet. Slänga skräp och plocka ut det som vi ska behålla till vårt gemensamma hem. Blir nog en slitig dag..men hey, jag klagar inte. Jag kommer att dofta gott heeela tiden:)

Önskar dig en helt fantastisk lördag!:)♥


           

11 månader

Det börjar närma sig nu..vår 1 årsdag ♥. Idag har jag och Blunder varit tillsammans i 11 månader, och det är ju inte vilken dag som helst heller..Fredagen den 13:e (!) Fast jag är inte skrockfull..eller jag försöker att inte vara det:) Dagen har ju varit helt ok hittills. T.o.m. sprutan imorse gick ju vägen utan alltför mycket ojande från mig. Och Blunder överlevde sin vaccinering också. Nu väntar jag bara på att han ska komma hem, han har ju en bit att köra i ovädret.. Hur firar vi vår 11månaders dag då? Det blir inget märkvärdigt alls faktiskt. Vi kommer att äta något gott och titta på Idol. Kanske erbjuds en ny chans att rösta ut MaryJet ikväll, den tänker jag ju inte missa såklart:) Efter Idol kan jag tänka mig en hederlig gammal skräckis..Det är ju ändå Fredagen den 13:e. Är sjukt peppad på att se dagens snackis också, Paranormal activity. ALLA verkar ju bli rädda för den? Måste vara en film för mig:) Kanske blir ett biobesök imorgon, vet att den har premiär ikväll. Kanske behöver Du lite inspiration inför en stundande Fredagen den 13:e afton? Här kan du läsa om några utvalda skräckisar som ligger mig varmt om hjärtat.

Längtar efter Blunder nu. Tänker överraska honom med dessa vackra rosor. Egentligen borde jag kanske köpt 11 rosor som en symbol för vår dag. Men tre rosor säger egentligen så mycket mer än 11 månader. Det sammanfattar ju allt. Tre rosor betyder Jag älskar dig. Och det gör jag. Jag älskar verkligen Blunder.♥

Hoppas att du får en fin kväll och att du också har någon att krypa upp hos
när Jason kommer och knackar på!:)Helkväll med ♥mamma♥

Har just kommit hem från jobbet och ska göra mig i ordning inför en helkväll med mamma. Först ska vi äta något gott hos henne och sedan gå på teater..vilket jag älskar, mamma också för den delen:) Teater är som bio fast mer levande, mer personligt, mer intimt och mer påträngande. Det är därför inte alla gillar eller klarar av att se teater tror jag. Det blir för nära på något vis.

Min mamma är förresten ingen "vanlig" mamma. Utöver mammarollen är hon både superwoman och hjältinna för mig. Hon har uppfostrat mig och min bror på egen hand, hon begriper innebörden av att kämpa för att få det att gå ihop och att ingenting är gratis här i livet. Lika mycket tur som hon har i kärlek just nu, lika mycket otur har hon haft. Efter att ha levt ensam med oss i nära 15 år fann mamma kärleken igen 1996 i en underbar styvpappa till mig och min bror som var halvvuxna då. Men han dog ifrån henne alldeles för fort, redan efter fyra år, i cancer. Min mamma blev änka och ensam igen vid 45 års ålder. Det fantastiska med min mamma är att trots svåra motgångar i livet har hon alltid kommit och vuxit sig starkare ur varje tråkig situation eller händelse. Hur jävligt det än har varit, så har hon haft förmågan att se det ljusa i tillvaron ändå, och att TÄNKA KÄRLEK i allt hon gör. Det har jag också lärt mig tack vare mamma. Jag tror att kärlek kommer till människor som är öppna och mottagliga för det, därför har min mamma trots sin eviga sorg efter min styvpappa, lyckats hitta kärleken igen i en helt fantastisk man. Mamma har även lärt mig om självständighet, att leva i nuet så gott det bara går och att aldrig räkna med någon annan under några  som helst omständigheter. Absolut inte så att själv är bäste dräng. Det är inte så jag menar. Både mamma och jag omger oss med härliga vänner och familjer där vi ömsesidigt stöttar, hjälper och älskar varandra villkorslöst. Det handlar snarare om att ha en insikt i att hela ens värld kan vändas upp och ner väldigt fort och att man kan förlora mycket eller allting nästintill i ett ögonblick. Ta alltså ingenting för givet, och försök att förlika dig med tanken om att du kanske står där ensam kvar en dag, det har hon lärt mig. Mycket har jag lärt av min mamma som du förstår och det är jag otroligt tacksam för. Hade det inte varit för henne hade jag ju inte varit den jag är idag. Något som jag tyvärr inte fått med mig är hennes otroliga styrka. Om jag hade haft hälften av den hade jag varit lycklig. Jag är en mes och sjukt rädd när det kommer till sånt som rör sjukdomar och sjukhus. Imorgon ska jag vaccinera mig mot svininfluensan och jag är så SJUKT tacksam för att mamma följer med mig när jag ska ta sprutan. Löjligt va? Jag är nästan 30 år och ska ha mamma med mig för att ta en spruta. Mm, jag är fånig:) Men nu är det som det är. Glad är jag iallafall att hon är med mig och håller handen imorgon, min lilla mams♥


♥ Min mamma och hjältinna ♥
Här kokar hon soppa på en spik när vi är
på semester i Alanya..
Ok inte soppa då, men kaffe iallafall;)


♥ Äntligen en ny stjärna som är här för att stanna ♥

Jag bara fortsätter att falla och falla för Lady GaGa i takt med att hon fortsätter att leverera hit efter hit. Och det grymma är att det blir bara bättre och bättre också. När jag såg hennes framförande av Paparazzi (sista minuten är HELT FENOMENAL!) från VMA 2009, då var det klart. Det var då hon vann min uppmärksamhet och mitt hjärta på riktigt. Så mycket drama, underhållning och kvalitet kombinerat med en stark låt dessutom är ganska sällsynt i dagens MTV-galor och andra liknande musiksammanhang. Jag var mäkta imponerad då och GaGa fortsätter som sagt att göra intryck på mig. Det som gör Lady GaGa så intressant och unik är att hon har hela paketet. Hon kan konsten att leverera bra musik, snygga, coola och påkostade musikvideos och samtidigt bibehålla en viss mystik kring sin image och personlighet. Hon sticker helt enkelt ut bland alla dagsländor på stjärnhimlen och en varaktig artist är SÅ EFTERLÄNGTAD just nu. Som sagt, I keep on falling för Fröken GaGa, och jag tror faktiskt att hon är här för att stanna ett bra tag.. Iallafall om hon upprätthåller sitt "Pokerface "och fortsätter att spela sina kort rätt;)

Kolla in och lyssna på hennes senaste underverk, "Bad romance" som faktiskt är snäppet starkare än "Paparazzi". Hur ska GaGa toppa det här i kommande projekt?? Hon hittar säkert ett sätt..


I want your love and I want your revenge
You and me could write a bad romance

Onsdagsdejt med Miss Dion

Jag vet, vi har helt frångått vår torsdagsrutin, jag och Miss Dion. Men det gör inget. Flexibla som vi är så lyckas vi oftast pricka in någon annan dag i veckan för en fika och lite uppdatering om vad som hänt. Denna veckan blir det alltså en onsdagsdejt för vår del. Ska bara få undan lite jobb först..Looking forward to tonight!♥


För några år sedan, när The Cardigans
låg på topp, hände det ibland att Miss Dion fick höra att hon var lik sångerskan Nina Persson.
Inte bara på hemmaplan utan även när hon bodde utomlands ett år i Italien.
Lite lika är dom faktiskt, fast jag tycker att my girl är mycket sötare:)


Det här var väl inte direkt väntat?

Så var det officiellt. Det blir tre programledare i nästa års Melodifestival; Måns Zelmerlöw, Christine Meltzer och Dolph Lundgren. Det var väl en minst sagt otippad trio? Jag känner mig i dagsläget väldigt tveksam till denna kombination, men visst det kan bli en flip...eller en jätteflopp. Antingen eller:) Min första tanke var dock, shit va Petra Mede måste känna sig ....brädad och DISSAD (!). För det första så blir hon inte tillfrågad att hålla i festivalen ett andra år och för det andra så blir hon ersatt av Dolph Lundgren. Vilket skämt:) Jag kommer dock inte att sakna Mede och hennes alltför snabba jargong i tv-rutan. Bert Karlsson slog verkligen huvudet på spiken i "Roast på Berns" när han totalsågade Mede och menade på att hon har förstört Melodifestivalen och att hon pratar alldeles för fort (!).

Kanske blir Zelmerlöw, Meltzer och Lundgren en succé. Vad tror Du?
Själv tror jag att radarparet Carolina Gynning och Carina Berg hade kunnat sätta mer färg på showen. Men visst Berg är ju hemma med bebis nu.. Men till ett annat år kanske? Eller varför inte rent av Christian Luuk och Carina Berg? Det hade väl varit LAGOM folkligt och sockersött för SchlagerSverige?;)Triss i ess - Zelmerlöw, Meltzer & Lundgren
KOM TILLBAKA MEDE, ALLT ÄR FÖRLÅTET!!

Lucy goes poetic 1996

Jag har haft mina stunder då jag drömde om att bli poet..Som jag kunde skriva av mig på den tiden:) Jag snackar främst mina högstadie- och gymnasieår. Alla tråkiga mattelektioner, jag minns att pennan ville något annat då.. Och inte hade jag svårt att finna inspiration heller. Det fanns alltid NÅGON att lägga energi på, att vara olyckligt kär i:) Som mitt försök till någon sorts kärleksförklaring här nedan..hittade denna text när jag städade ut mina garderober (!) Jag minns faktiskt vem jag skrev den här dikten till. En av mina första kärlekar som envist dröjde sig kvar i mitt hjärta under många år..Jag tror aldrig att han förstod hur mycket han verkligen betydde för mig. Men ibland är det så det ska vara..En del saker är inte menade, men minnena av det som var..det man kände då.. kan man gömma i sitt hjärta och ta fram och le åt ibland. ♥

Låt mig flyga med dig, låt mig gå i dina spår,
Som en ängel som aldrig funnit någon ro
Jag vill se vem du är
Känna din själ genom ögonen,
Genom hela vackra dig
Jag vill vara där när du andas, nära dig, trygg i din famn
Denna skatt som jag aldrig ens varit i närheten av,
Vill jag erfara, vill jag ta del av,
Vill jag leva
Som en dröm finns du där, men när jag vill ha dig här
Bryter sanningen ner mig
Får mig att förstå hur liten jag är
Mina ord må vara stora, mina känslor större ändå
Men det räcker ej till
Det kan ej få mig dit jag vill
Hur jag än ber, önskar, hoppas och gråter mig längtansfullt svag
Jag borde ej misströsta, då jag fick uppleva dig en stund
Då var du min, bara min
Jag längtar tillbaks!
Jag har lärt mig att vårda det jag har, alla minnen jag har kvar
Men minnen kan skära, de kan riva, göra ont,
Om man saknar som jag
Saknar Honom som jag..
Vi var en dröm, men ändå ej
För aldrig var det så abstrakt,
Åh nej.


♥Jumperfabriken♥

Åh, En mammas dagbok kan verkligen konsten att dra igång bra tävlingar! Den här mysiga koftan är ju bara ett måste i vintergarderoben. Jag är lätt med och tävlar om den:) ÄR DU? Tävlingen pågår tills nu på fredag, den 13:e kl. 23.59.

Lycka till säger jag till alla som väljer att vara med!:)♥
Jumperfabriken är ett svenskt varumärke som grundades 2007 av Elisabeth Synnes och Carina Zervakos. De har en passion för stickat och kollektionen består av kvinnliga, feminina plagg med design där retro möter mode. De inhämtar inspiration från fotografier från 50- och 60-talet. Koftan är grunden i kollektionen och ska ses som kvinnans “bästa vän”.

Tågge goes to Hollywood?

Åh jag är så glad och spänd just nu:) Min käre bror Ace har jobbat hårt i helgen. Jag skrev ut tre exemplar av mitt barnboksmanus till honom och han har lyckats "prata för" alla tre och han fick goda vibbar från samtliga förlag som han presenterade det för:) Nu vilar alltså mitt manus i händerna på två större bokförlag och ett mindre..Och jag bara hoppas att någon (helst alla tre såklart:) hör av sig. Tänk att få lite feedback på det jag skrivit! Det skulle vara guld värt och så lycklig jag skulle bli!♥


Hmm..får hem och leta fler bilder hos mamma.
Detta är visst den enda bilden jag har i mitt fotoarkiv på min lille Tågge.
Här tillsammans med en vääääldigt ung och söt Jovigirl:)


All you have to do is push the button..

"The Box" med Cameron Diaz i huvudrollen har just haft premiär på bio och jag är sjukt sugen på att gå och se den.  Dels kan det vara lite kul att se Diaz i en thriller för omväxlings skull och sen verkar storyn riktigt cool också. En liten trälåda anländer på tröskeln till ett gift par som får veta att om de öppnar den och trycker på  knappen kommer de få en miljon dollar men då kommer en människa, någon annanstans i världen, att dö. Snacka om moraliskt dilemma som utifrån trailern verkar kunna arta sig till en riktigt spännande historia:)

Kanske en film som passar att gå och se nu på fredagen den 13:e?I heart you

Hade en helt fantastisk kväll igår med goa gänget.♥ Ska försöka få ihop ett kollage med bilder senare. Tankarna är på lite annat håll denna helgen, därför jag är dålig på att uppdatera.. Nu blir det en sväng till Max med Blunder..bara måste ha deras fiskburgare idag! Testat den? Lätt min favorit.♥

Ha en skön degig söndag!Jag försöker forma ett hjärta och rama in Blunders ansikte i
det..men motoriken är uppenbarligen inte den bästa
efter x antal glas vin och några päronshots:)


Cleaning out my soul

Ah, jag känner mig effektiv! Storstädning på gång här..rensar ut en massa massa kläder som följde med från förra lägenheten. Jag har bott här i ett år nu ganska så exakt, och resonerar som såhär: Har jag inte använt kläderna på drygt ett år så lär jag inte vilja använda dom igen. Inte så att jag har en massa dyrgripar heller som jag vill spara om ifall att det blir modernt igen. Min garderob består mest av billiga HM, Gina Tricot och Lindexprylar som jag med gott samvete kan göra mig av med:) Värre är det dock med ett och annat plagg som på något sätt fått ett emotionellt värde med tiden för mig. Vet till exempel med säkerhet att jag aldrig kommer att använda "Rhodoskjolen" från år 2000 igen, eller rocklinnet som jag använde hela sommaren 2002 men dessa plagg kan jag bara inte förmå mig att slänga. De bär på för mycket historia för det..:) Tror att Dancing Queen vet vad jag talar om.♥


En välbehövlig storstädning ja..
Och som vi ÄGDE på Rhodos sommaren 2000
How time flies..


F*n också (!)

Ikväll var första gången som jag röstade i Idol 2009, på att Rabih skulle få vara kvar. Trodde aldrig att det skulle hända, men ikväll hade vi ju chansen att rösta ut MaryJet som jag är så fruktansvärt trött på. Hon må vara proffsig och trygg rent musikaliskt, visst. Men hon är utråkig, förutsägbar och TILLGJORD. Tror dock att fler börjat genomskåda henne, annars hade hon ju inte hängt löst ikväll.
Aja, det var nära ikväll..nästa vecka, då åker hon:)


Bye bye Rabih!
Bättre lycka med dina Zlatan-imitationer!Tågge flyttar ut!

Ok, i helgen smäller det. Jag har nu mitt barnboksmanus utskrivet och redo att lämnas över till min bror Ace som ska göra lite PR för mig i helgen. Förväntar mig absolut ingenting men kul om någon i branschen vill kasta ett öga på det..om så bara för någon minut. Wish me luck!♥Min sötnos Tågge som inspirerat mig till det här projektet.
Ska fixa lite IRL bilder på honom och lägga upp här snart.

Are you ready to jump?

Så länge jag själv kan minnas har jag alltid sagt att jag ska hoppa när jag fyller 30.

När man fyllt 30, då är det slut på roliga, då står man med ena foten i graven. Det blir liksom inte bättre, inte lönt att fortsätta. Bättre att göra slut på det medan man fortfarande är relativt ung och någorlunda
välbevarad och framgångsrik.

Givetvis har dessa uttalanden alltid varit med glimten i ögat och mest på skoj från min sida:) Men nu börjar vi ändå närma oss med stormsteg..det är ju inte många månader kvar nu och de flesta i min omgivning väntar med spänning på hur det ska gå..KOMMER HON ATT HOPPA? Det återstår att se..:) En person som verkligen tagit mig på orden som vanligt är sötBlunder. Han skrev t.o.m. en låt om det, "The Tower", som du kan lyssna på här.

Blunder är bäst. Jag älskar honom.
Alla vägar bär till Ullared

Var det någon som missade det nya programmet Ullared på kanal 5 i måndags? Det kan inte ha varit många isåfall..Kanal 5 måste vara överlyckliga nu, så många tittare som de har när Ullared visas lär de knappast komma upp i igen. Jag förstår tittaranstormningen och succén kring programmet. Det är sjukt underhållande att betrakta människor som tokshoppar prylar och kläder som de inte behöver. Särskilt kul är det att lära känna stammisarna som planerar sina regelbundna resor till sitt Mecka och spenderar upp alla sina sparade pengar där x antal gånger om året. Riktigt roliga personligheter får man följa, människor som man inte trodde fanns på riktigt utan bara i humorsketchens värld. Därför faller det sig helt naturligt när jag i tv-soffan kommer på mig själv med att dra paralleller till Plötsligt i Vinslöv. Har du sett den? Flera av huvudpersonerna i Ullared och Plötsligt i Vinslöv skulle lätt kunna byta plats med varandra utan att man hade märkt någon skillnad. Och det är så härligt att se! Dessa personer som bjuder så på sig själva och är tokroliga utan att ens vara medvetna om det själva:)
Det gör det bara ännu roligare:)

Serien om Ullared är i grund och botten en enda stor reklamfilm för shoppingfenomenet. Ännu fler kommer att vallfärda till Ullared för att själva få uppleva hur det är att impulsshoppa och komma hem med skräp som de förmodligen aldrig hade köpt under några andra omständigheter. Serien är tydligen även ett utmärkt marknadssföringsverktyg för den som väljer att medverka i programmet. Kolla bara in Mattiaz video nedan som fått ett rejält uppsving (?) tack vare att man får följa honom och hans crazy mamma när de shoppar, provar smink och gympar i Ullared.  "Skandalen" är en riktig plåga dock, och har vi tur så är den bortglömd innan vi ens hunnit ringa in det nya året.

Lyssna, se och njut?Chokladfrossa

Så sjukt dålig karaktär jag har. Jag skäms lite.. Vet inte om ni minns den söta Hello Kitty chokladkalendern som jag fick av min mamma när jag var sjuk? Hur länge lyckades jag hålla mig från att INTE öppna den tror ni..Mmm just det, knappt två veckor. Mycket dåligt gjort. Och inte räcker det med chokladkalendern..Var i affären efter jobb och skulle köpa hem ny frukt och något att laga till mig och Blunder ikväll. INGET ANNAT.. Varför kommer jag då hem med Marabous nya lansering "Vinter"? Jag faller så lätt när jag står där...alltför lätt:) Har ni provat "Vinter"? Jag tyckte den var ok för att vara julchoklad, bättre än förra årets fiasko iallafall. I år smakar nya marabou lite mer choklad och lite mindre pepparkaka.. Men det är egentligen ingen bra kombination...choklad och pepparkaka, inte alls. Ungefär lika dåligt som när man blandar glass med pepparkaka, som med GBs Sandwich med pepparkakssmak. VARFÖR?? Jag föredrar iallafall det gamla goda originalet i bägge fall, men vad vet en gammal konservativ nucka som jag?:)

SVAG FÖR CHOKLAD


Bevisföremål 1                                                   Bevisföremål 2

VILL HA! ♥

Jag är med och tävlar om den här supersöta handväskan. Hade passat perfekt till min outfit till julfesten med jobbet ♥ Egentligen vill jag alltså ha den här handväskan för mig själv, men kan inte låta bli att tipsa dig om att gå in och tävla DU med:) Måste ju hjälpa och inte stjälpa mina kära medsystrar och läsare, eller hur?:)
Tävlingen pågår till 23.59 ikväll/natt så SKYNDA SKYNDA att tävla HÄR!New Moon - The next chapter begins

Nu är det drygt två veckor kvar till premiären av "New Moon" och jag kan knappt vänta. Känner mig som fjortis på nytt när det kommer till Twilight-sagan, men tycker att första filmen var så himla bra! Egentligen är det ingen unik eller nytänkande historia som berättas, inte på något sätt..vanlig highschooltjej blir kär i vampyr. Har vi inte hört och sett det förut? Visst har vi det, men det vilar något sjukt romantiskt över temat..Omöjlig (?) och bitterljuv kärlekshistoria när den är som bäst, verkligen. Vet att många läser böckerna också och jag är fortfarande lite kluven till det..Ska jag eller ska jag inte? Har ju förstått att böckerna är bra, men känns som att jag vill spara mig tills jag får se vad som händer när de tolkas på film, mest för att hålla kvar spänningen och inte veta på förhand vad som ska hända. Får väl se vad jag tycker om uppföljaren. Vem vet..jag kanske gör värsta misstaget genom att inte läsa böckerna om nu de kommande filmerna visar sig vara sämre än den första. Kluven sits som sagt:) Men det är en smäll jag får ta.

Om din förkärlek för vampyrer är lika stor som min kan jag rekommendera en serie som jag kollar på varje vecka via nätet, "Vampire diaries". Det är ju inte "Twilight", framförallt finns det ingen Robert Pattinson att vila ögonen på, men historian är ungefär densamma och den duger bra i väntan på "New Moon". Läs mer om vad jag tycker om serien här.Dagens osexigaste inlägg

Här sitter jag, en tisdagskväll och drömmer om tända ljus och mys under filten men tråkBlunder envisas med att sortera papper och sätta i pärmar. Han är jätteduktig, verkligen...och har ett ordningssinne som en sån som jag bara drömmer om, mardrömmar då alltså..:) Nä, skämt åsido. Vi kompletterar varandra jättebra faktiskt. Blunder med sin ordning och jag med mitt (organiserade) kaos. Visst blir vi GALNA på varandra ibland...som nu till exempel när jag nästan döör av tristess. Papper, papper, papper överallt..det enda jag ser hela dagarna på jobb. Vill inte ha det på hemmaplan också, uh! Vill ha Blunders uppmärksamhet NU!:)


Blunder ♥ paperwork = sant

♥ I'm a strong woman, but sometimes I'm weak for you ♥

Snacka om GRÅ novemberdag idag..fast det är ganska mysigt tycker jag:) Längtar tills ikväll, när Blunder och jag myser i soffan under vår nya älgfilt till tända ljus. Det är riktig kvalitetstid för mig. Tror att jag ska överraska min darling med pannkakor när han kommer hem.. Eller blir kanske inte mycket till överraskning om han går in och läser min blogg från jobb..men men:)

Vad kan vara mer passande än mysiga "November" med Laleh en ruggig novemberdag som idag? Jag kommer iallafall inte på något. Är helt kär i denna söta historia och tycker att videon är så stämningsfull. Grym text också, as always när det kommer till Laleh.♥Walk like an Egyptian

Jag är helt slut. Har suttit och finslipat det sista på mitt manus de senaste timmarna och nu börjar det bli dags att sussa.. Var just inne som hastigast på Apollos sida och kollade på bilderna dit jag och Blunder ska åka i februari när jag fyller år. 22 grader, sol och bad i Egypten verkar inte helt fel när vi pratar om en av de tråkigaste månaderna på hemmaplan. Jag kommer att drömma ljuva drömmar inatt tror jag:)

Sov gott och dröm sött du med!♥


Här ska vi bo...nära havet♥                                         Och här ska vi bada...♥♥♥

Lördagsshopping

I lördags när vi var ute på vår misslyckade vin-och-öl-shoppingtur blev det att vi spenderade pengar på annat som tröst när Systembolaget svek oss så brutalt genom att hålla stängt. Bolagret är en bra och prisvärd inredningsbutik när man vill lyfta sitt hem för en billig/rimlig peng och man slipper känna sig "Ikea-tråkig". Missförstå mig inte, jag har ingenting emot Ikea, större delen av vårt hem består av Ikea-prylar men just därför är det kul med inspirerande alternativ i rimliga prisklasser såsom Bolagret och även t.ex. Lagerhaus. I ♥ shopping med gott samvete:)Det blev en mysfilt med älgar, en fulsnygg fruktskål,
ett sött litet kakfat och en tidningshållare.
Allt för knappt 400:-

(Bröllops)tankar om hösten

Det här vackra trädet och dess färgskiftningar har jag vaknat upp till och följt hela oktobermånad. Precis utanför ett av våra vardagsrumsfönster står det. Tyvärr har nästan alla löven fallit av nu..men nu är vi ju också inne i novembermånad. Vi ska LÄTT ha ett oktoberbröllop om jag får bestämma..mitten av oktober blir perfekt:) Så vackra bröllopsfotona kan bli med alla varma färger. ♥


Igår kröp vi alla i rännan

Miljoner tack till Jovigirl som är så snabb och redan skickat över bilder från vår lyckade kväll igår:) Så kul vi hade! Nu laddar vi om batterierna och kör igen nästa helg!;)
Men nu blir det vår kära återställare McDonalds...uh.

♥ Fantastic Five ♥

You and me...

Oj Oj Oj.. Jag väntar på bilder från bowlingen.. Blunder och jag hade inte kameran med oss, så vi förlitar oss helt på Mr. Strong, Jovigirl och Dancing Queen i det här fallet. Innan jag går och lägger mig tar jag en tripp down memory lane... Lyssnar på Don't speak med No Doubt. Grym låt med en grym grupp. Gwen Stefani är givetvis stjärnan och trots att videon är över 10 år gammal är hon lika het då som nu. Stinker inget 90-tal över Gwen inte... Inte på ett dåligt sätt iaf:)

Håll till godo och njut..Vi snackar No Doubt när dom var som bäst.RSS 2.0