Det är fel att förneka en kärlek så stor som rymmer både själ och hjärta, där alla känslor gror.

Jag vet att rubriken talar sanning. Det är mina egna kärlekskranka rader som jag citerar, från en svunnen tid i tonåren då jag försökte vara poet. Men varför måste min kärlek till Ben & Jerry vara så stor så att den inte längre är hanterbar? Alla har vi svackor, inte minst jag. Men det allra mesta klarar jag att stå emot i vardagen när jag kämpar som mest på FS och äter rätt kost. Det mesta, men INTE Ben & Jerry. Och varför skulle denna onsdag vara ett undantag? Självklart trillade jag dit, igen. Som tur är har jag bara en kärlek i deras utbud. Hur skulle jag annars se ut? Uh..

Min allra största kärlek (näst efter Micke ?) är Phish Food. Helt förblindad är jag när det kommer till denna krämiga chokladglass med kolavirvlar, marshmallows och chokladfiskar.

Phish Food, mitt hjärta och mina extrakilon tillhör dig. Och kommer jag inte i klänningen den 24 september är det ditt fel och då, om inte förr, kommer vår kärlekssaga att ta slut.
Eller..?!


Jordgubbe och flädershot - check!

Glad midsommar!:)


Midsommar

Sovmorgon. Låååång frukost med varma scones och finaste killen till bordet. Schyssta grejer:)

Glad midsommar alla söta ♥Hemma igen

..Och här är innehållet i paketet! Mamma har spanat på den här klänningen vid flera tillfällen så hon blev både överraskad och glad. Kul:) Operationen gick bra så nu är det Citodon och vila som gäller.. Blir en utmaning för min söta lilla mamma som helst inte sitter still alltför länge ♥


En liten gåva

En liten gåva till världens bästa mamma som opererar sin hand idag. Väntar bara på ett pling i luren så jag kan köra och hämta henne i Ängelholm. Jag vet hur läskigt det är med sjukhus så hoppas att det här kan pigga upp ♥


I just wanna dance...

Absoluta favoriten på steppasset just nu. Rihanna får mig att orka lite till!


Ny outfit

Har just införskaffat en ny outfit. Den är menad för en viktig och speciell dag. Men jag säger inte vilken!


Vi rör oss, ni står still

Är det inte sjukt deprimerande med oflexibla människor? Människor som bara rör sig inne i sin egen lilla box, hänger med samma personer, tycker om samma saker, delar samma intressen, hittar på samma grejer. Som man ALLTID gjort. Och aldrig att man skulle våga ta ett litet, litet steg utanför sina egna ramar för det kan ju resultera i andnöd. Vara direkt livsfarligt. Det kan ju vara livshotande att lära känna nya människor. Det är ju livsfarligt att göra saker på annorlunda vis än förut. Framförallt är det en stor risk att ta del av olikheter och ny eller främmande information. Ja det är en risk. En stor risk att man faktiskt lär sig något nytt! Man kanske till och med utvecklas som individ. Vi pratar verkligen livsfarliga saker nu. Förändring. Jobbigt för somliga? Nyttigt för de flesta. Sjukt osexigt och framförallt bakåtsträvande är det med förändringsfientliga människor år 2011. Dessa kvarlevor från en svunnen tid som vandrar runt som zombies. Herregud, ta ett steg ur den där boxen och andas in lite ny luft. Besök platser utanför din egen lilla håla. Kommunicera med människor som kanske inte är självklara i din vanliga och trygga vardag. Hitta på nya aktiviteter med gamla vänner. Var lyhörd och öppen för andra sätt att umgås. Få relationer växer, frodas och mår bra om man ska göra saker som man alltid gjort dem. Bli inte hämmad. Bli inte bitter.
Lev livet istället. Innan det är försent.Igår var ingen vanlig söndag..

För igår fyllde allra bästa Håkan år!:) Och det firades i lördags med bl.a. rodel och, väldigt många timmar senare, ett  klassiskt dansnummer till ljuva toner från Dirty Dancing i baren på The Tivoli. Vi skippade dock lyftet. Bra beslut där vill jag tro.


Håkan är grym på rodel!


..Och världsbäst som pappa och god vän.

I've had the time of my life at the Tivoli 02.13

...


Rodel

Idag har jag åkt rodel för första gången och överlevt! Det var superkul! Som att åka flumeride utan vatten ungefär. Skojsigt!:) Hann mysa en del med sötfisen mellan åken också..:)
Livet

Sprang på den här lilla donnan och hennes mamma på lunchen idag. Det finns verkligen ingenting vackrare i mitt liv just nu än Minnah. Drygt två månader har det lilla grynet hunnit bli.
Babyface don't grow so fast..


Vad är tricket?

Min allra bästa vän just nu är spegeln i ovansalen på FS. Hur kass och ful jag än känt mig under dagen så blir jag alltid på gott humör när jag entrar den salen för ett träningspass. Varför? För att i den spegeln går inte mina lår ihop. Jag fattar det inte men så är det. Ren och skär lycka är det, att kunna stå och beundra sig själv i smyg i dryga timmen när man kämpar på som mest. Den tillfälliga skönheten och njutningen dör dock med besked så fort jag ser mig själv i spegeln i omklädningsrummet. I den spegeln är förtrollningen bruten och jag ser ut precis som vanligt igen. Med lår som går ihop. Säg den lycka som varar för evigt..

Lata dagar

Underbara, lata dagar i bilder.
Sugen på att jobba imorgon? Någon?
Kärlek i Köpenhamn

Igår gjorde jag och Sabina Köpenhamn. En perfekt heldag. Önskar att jag tagit fler bilder. Men roligt hade vi och shoppingen klarade vi av galant. Som vanligt:) Det enda som fick stå åt sidan var Tivoli. Men det tar vi igen nästa gång! Det finns verkligen gott om kärlek i Köpenhamn ♥


Tänkvärt

Fina Pia..♥

 


RSS 2.0