Glad midsommar!

Visst är Minnah världens sötaste i sin fina midsommarkrans?:)
Hade en jättemysig dag och kväll igår med nära och kära <3
 
Är lite eller ganska så dålig på att uppdatera bloggen just nu.. Är dock desto mer aktiv på
Instagram så för er som vill följa mig där är det bara att lägga till louisejondalen.
 
Önskar alla en fortsatt mysig midsommarhelg!
 
 

Varm i hjärtat

Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser de här bilderna på Minnah, kurragömmalek och jollrande skratt. En tung dag som igår kommer hon till mig och kryper upp i mitt knä för att äta sin välling.
Små stunder av lycka. Små stunder av hopp.

Vincent

Idag har marsvinshimlen fått den finaste ängeln av dem alla..

Jag kan inte skriva mer om det just nu för det gör alldeles för ont. Men när jag orkar och gråten har släppt taget om mig lite mer ska jag försöka sansa mig och berätta Vincents historia, och då menar jag inte berättelsen om hans insjuknande de senaste dagarna och fram till slutet, utan hela hans historia.
Från den dag för ungefär sex år sedan då jag köpte min första marsvinsbok och helt och fullt hade bestämt mig för att bli marsvinsmamma, till vårt första möte när Vincent var knappt 4 veckor gammal och fram tills nu.
Jag vill berätta men det går bara inte. Inte just idag;(Ystad, nypotatis & gräslök

Åh. Jag älskar verkligen mitt liv just nu! Igår åkte Sabina och jag dit sommaren är just nu, Ystad. Och så mysigt vi har haft med spa, shopping, god mat och mys i största allmänhet. Igårkväll satt vi UTE på Ystads gågata och sushi till sent! Det kändes som att vi var vid Medelhavet nånstans.. Härligt!

Nu är jag hemma i höstHbg igen och har just ätit min och bebbens favoriträtt, nypotatis och gräslök. Varje gång jag äter det blir det discodans i magen. Så häftigt!:) Och vilken tur att vi gillar samma:)


Mobilväska

Kissnödig. Är jag väldigt ofta nuförtiden och när jag nu skulle gå min vanliga runda fann jag ett paket med ett sött kort på toasitsen!:) Är barnsligt glad över innehållet! Så himla fin mobilväska:) Min fantastiska man vet precis min smak<3


Nationaldagsfrukost

Såhär inleder jag mitt nationaldagsfirande samtidigt som Days of our lives är på i bakgrunden. Har ju inte sett serien sedan 2006 nånting så det sitter ju fint med en recap.


LoveLamp

The LoveLamp är på plats and we love it!


Herr Morot and friends

Ännu en bra helg som gärna hade fått vara en eller två dagar till. Fick shoppat lite igår. Har äntligen hittat ett par sandaler som jag tycker är asgrymma och som är utrustade med dragkedja baktill (vilket börjar bli ett måste då jag ser mindre och mindre av mina fötter nuförtiden..) Påminner kanske något om ett ruggigt skatbo men jag älskar ju fjädrar och tofsar och remmar och tycker att more is more just när det kommer till sandaler. En sandal är mer än bara en sko, det är en kreation!

Kvällen som följde gick i lugnets tecken. Är inne på säsong 4 nu av Prison Break så det var avsnitt varvat med surfande efter en snygg mobilväska. Har äntligen fått hem min nya iPhone och har fått för mig att jag vill förvara den vackert. Synd bara att alla snygga mobilfodral är så attans dyra. Jag är ju hyfsat snål när det kommer till såna prylar..

Och gissa vart vi varit idag? Skulle egentligen bara ha en ny toasits men det blir ju alltid något mer och just nu är det allt annat än enkelt att passera barnavdelningen utan att komma hem med något...;) Älskar Ikeas barnavdelning. Så mycket färg och inspiration. De är inne i ett bra flow just nu. Och så kollade vi in spjälsängen och skötbordet igen. Är ju alldeles för tidigt att köpa än men det är kul att bara gå dit och känna och drömma och inreda så smått rent mentalt..Vår lille kille gör ju sig alltmer påmind för varje dag som går nu. Det blir mer och mer verkligt, och jag vet nästan exakt vilka tidpunkter på dagen och kvällen som jag kan vänta mig en liten knuff från honom nu. Vi börjar lära känna varandra ♥

Och söndagseftermiddagen avslutades med födelsedagsfirande och grillbuffé på Tegel i Rydebäck. Så himla GOTT och Per var nöjd med sina presenter:) Efter middagen tog vi en promenad vid stranden. Så vackert därute! Kommer att bli ett och annat strandbesök där om sommaren vill komma nån gång. Vattnet är helt fantastiskt och rent och den nya bryggan bara måste invigas. Fast det blir nog inget störtdyk. Inte i år iallafall..:)

Bra helg som sagt. Nu blir det BB-final och sen sova och sen är jag redo för en ny vecka!


Mina nya älsklingar


Herr Morot etc.La plage

RSS 2.0