Det är okej

Det är okej att gråta när andra ser på.
Men det är lättare gjort i stunder av ensamhet.

Jag älskar mitt liv idag men det är ändå okej att sakna tider som varit och som aldrig kommer igen så mycket att det brister i hjärtat då och då.

Det är okej att vara 33 och bli full på tequila en utekväll och dansa till 90talshits hela natten. Men man bör betänka konsekvenserna utav det en extra gång. Det kan vara skillnad på att vakna upp bakis när man är 33 jämfört med 23.

Det är okej att vara lycklig men ändå gråta floder som om man inte vore det.

Det är också okej att känna sig otillräcklig i ett större perspektiv.
Man kan inte ensam rädda hela världen.

Det är inte okej att känna sig otillräcklig tillsammans med sin partner.
I sådana fall har båda någonting att jobba med.

Det är okej att vara såväl 13 som 30 eller 60 och känna att du upplever den största möjliga smärtan i livet. Din sorg är endast din egen. Den är inte jämförbar och har heller inget med din ålder att göra.

Detsamma gäller för kärleken.

Det är okej att känna sig lyckligt lottad för att man har en handfull riktigt goda vänner med en lång och rik historik i bagaget. Men man bör vara medveten om att relationer är något man förtjänar och har egentligen ingenting med tur att göra. Har du riktigt fina vänner så är du tveklöst ganska okej du med.

Och var då rädd om dom.

Vännerna alltså.

Det är också okej att tro att du har tur i kärlek när du säger att du lyckligtvis träffat mannen eller kvinnan i ditt liv. Men faktum är att samma gäller här som i ovanstående. Din kärlek har snarare med ditt goda omdöme att göra än någonting annat.

Det är mer än okej att vara stolt över sig själv, människor, händelser och saker som sker i ens liv. Men man får akta sig för att framstå som för skrytsam. Avundsjukan lurar där man minst anar det och den kan te sig både smaklös och ful.

Det är okej att tycka att pengar och karriär är större och viktigare än kärleken. Men oj så olika du och jag är isåfall.

Det är okej enligt somliga att tycka att pengar och karriär går före barnet som kanske är. Men om du lever så. Förvänta dig aldrig något tillbaka.

Det kommer garanterat aldrig att falla väl ut.Kommentarer
Postat av: jovigirl

Du har så rätt så! Puss på dig <3

2013-11-12 @ 12:11:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0