1273 down the Rockefeller Street. Life is marching on, do you feel that?

Det här börjar alltmer likna en inredningsblogg men det kan inte hjälpas. Vill ju visa vad vi gör och hur vi skapar utanför våra ordinarie arbetstimmar. När jobbjobbet tagit slut tar hemmajobbet vid, så har det iallafall varit för oss under de extremaste former de senaste två veckorna. Det är så skönt att kunna säga att vi äntligen är på plats och nu börjar det faktiskt likna något. Golvläggarna ringde 7.10 (!) imorse och när vi kom hem från jobb idag så var de nya golven i hall och kök på plats. Det var det sista. Nu är det inte mer jobb som ska göras av någon utestående så nu kan vi äntligen andas ut och börja andas in vår nya lya. Vi sliter våra hjärtan för den här lägenheten så det är kanske inte så konstigt att jag nu kan förklara min kärlek till köket som äntligen är färdigt!:)  Trodde aldrig att jag skulle kunna bli kär i ett kök men nu har det hänt! Nu kanske matlagningsintresset kommer per automatik också? Allra störst är kärleken till kökssoffan ♥ Satan i gatan vad vi är nöjda med den:)





Kommentarer
Postat av: Lotta

Såååååå fin er lägenhet är,och till ett bra månadspris.Håller med om soffan i köket den var bara underbart söt.Ni har varit jätteduktiga och kommit iordning så snabbt,varför strök du över om matlagningsintresset?Ni skulle kunna gå en kurs ihop det hade kanske varit kul?Lycka till med nya bostaden hoppas ni kommer att trivas gott där.Kram till er.

2011-05-17 @ 15:21:31
Postat av: IssaTrönnblom

Hejsan! Just nu har jag två tävlingar igång på bloggen där man kan vinna ett valfritt smycke och brilliant smiles nya blekningstandkräm. Gå in på min blogg och tryck in dig i kategorin ''tävlingar'' om du är intresserad!



Ha en super bra dag och lycka till i tävlingarna om du anmäler dig :) <3



www.tronnblom.blogg.se

2011-05-17 @ 22:04:27
URL: http://tronnblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0