No more drama

Carrie..♥


I took a deep breath and let it go

Kort vecka den här veckan. Love it! Planerar att bara göra roliga saker med söta människor. Senaste tillskottet i hemmet är vår kristallkrona. Passar som handen i handsken i vår hall. Förra helgen fick vi besök i vårt kök av en söt Carin med söt pojkvän. Carin fixade en himmelskt god middag medan jag försåg henne med rosé. Micke och Sebbe bytte proppar  under tiden och var allmänt manliga. Vi vet alla våra roller och funktioner i hemmet.
Oh yes.

Of course..
Ingen reklam tack!

Förstod nog aldrig riktigt värdet och betydelsen av en Ingen-reklam-tack-skylt förrän jag flyttade till en lägenhet där den inte redan satt fastklistrad på ytterdörren. Men nu har vi äntligen löst det problemet! Micke har gjort en fin skylt och vi slipper lägga massa oläst papper på hög..


27 dresses?

Nej, inte 27 kanske. Men två underbart vackra klänningar syns i Bristols skyltfönster just nu. Mammas klänning till bröllopet och Jennys tärnklänning. Dom kommer att vara så fina i sina klänningar ♥
Allt kommer att vara helt perfekt den 24:e september. Jag känner det.
Helt perfekt.


Snälla bli min igen. Låt det va som i en film.


My heart is a vivid road, covered up in the winter snow. But the sun will show, I want to be loved by you.

Det går bra nu. Livet går bra nu. Äntligen. Allting vände och lossnade när våren och ljuset och kom. Mitt 2011 började i april i år. Jag väljer att dra ett streck över årets första månader. Januari - februari - mars. Vi snackar tre månader övervägande fyllda av mörker, oro, tårar och en massa frågetecken. Men så kom lilla Minnah till världen den 1 april. Världens sötaste lilla bebbe som har vunnit mitt hjärta så totalt. Med Minnah kom ljuset och kärleken tillbaka i mitt liv. Som om jag glömt vad det verkligen handlar om. Jag menar, vad det VERKLIGEN handlar om. Känns som om jag varit i ide en väldigt lång tid och fokuserat på helt fel saker. Jag har blivit så mycket bättre på det. Att lägga energi på rätt saker och människor som betyder någonting för mig. Jag minns en gång när Laleh sa till mig att jag var en ängel och att jag skulle fortsätta vara god. Men det är svårt ibland. För det är så lätt att man tappar bort sig själv. Det är ännu lättare att trycka ner sig själv och anse att man inte duger till. Att det man gör är otillräckligt. Det är väldigt lätt att klandra sig själv för allt som går fel. Allt mörker som jag vandrat i höll på att förgöra mig. Som tur är så har jag en omgivning av guld som hjälper mig när min oroliga själ tar över och jag själv inte räcker till. Få av mina nära vet nog om hur viktiga dom faktiskt är för mig. Hur avgörande dom är för min existens. Hur jag lägger märke till och uppskattar de små gesterna. Hur jag ser och värdesätter detaljerna snarare än helhetsbilden.

Hur viktig kan en eftermiddag med en förbaskad, ickefungerande häftapparat och en halvfärdig klädsel till en kökssoffa vara? Vad betyder en tvåtimmarspromenad till Sofiero och tillbaka igen med en kär vän att rensa tankarna med? Eller ett träningspass eller två i veckan med någon man håller av? En liten och mjuk Minnah i min famn. Minnahs fantastiska mamma som jag delar ett helt liv med. Minnahs goa pappa, som alltid får mig på gott humör med en fiskefjäs eller två. Eller en redbull och vodka eller två.. Älskar våra stunder, fester och Beste Far. En vinkväll imorgon tillsammans med någon som jag aldrig riktigt lyckas klaffa mitt schema med. Någon som jag träffar alltför sällan men som jag tänker på flera gånger, varje dag. En ny lägenhet som står klar redan efter en vecka för att en blivande och helt fantastisk man tänker just på detaljerna. En man som fixar och trixar tills varenda liten grej är på plats. Allt för min skull. För vår skull. För att vi ska ha ett hem att trivas och må bra i. En hand som greppar min när jag ligger redo för att vara med om något väldigt otäckt. Självklart säger jag att det inte behövs. Att jag inte behöver någon hand i min. Men mamma vet bättre. Eller en utflykt till Ullared. Jag älskar att åka till Ullared, men inte så mycket för shoppingen som för sällskapet och grejen att man gör det tillsammans. Om det då sker med mamma eller en bästa vän är en bonus oavsett. Vi snackar win-win i det läget. Ibland är det de små och oväntade stunderna som överraskar. När det trillar in ett mail i inboxen från en orolig bror som lagt ner hela sin själ, sitt hjärta och sin tankeverksamhet för att få mig på fötter igen. När de skrivna orden är valda med sådan omsorg att det är underförstått att mitt huvudbry har blivit hans huvudbry. Jag gömmer mig ofta bakom ett stort leende eller ett burdust skämt. Men jag registrerar varenda detalj. I alla lägen.


Så. Hur viktig kan en eftermiddag med en förbaskad, ickefungerande häftapparat och en halvfärdig klädsel till en kökssoffa vara? Det betyder allt för mig.

I've learned a lot these past few years..


1273 down the Rockefeller Street. Life is marching on, do you feel that?

Det här börjar alltmer likna en inredningsblogg men det kan inte hjälpas. Vill ju visa vad vi gör och hur vi skapar utanför våra ordinarie arbetstimmar. När jobbjobbet tagit slut tar hemmajobbet vid, så har det iallafall varit för oss under de extremaste former de senaste två veckorna. Det är så skönt att kunna säga att vi äntligen är på plats och nu börjar det faktiskt likna något. Golvläggarna ringde 7.10 (!) imorse och när vi kom hem från jobb idag så var de nya golven i hall och kök på plats. Det var det sista. Nu är det inte mer jobb som ska göras av någon utestående så nu kan vi äntligen andas ut och börja andas in vår nya lya. Vi sliter våra hjärtan för den här lägenheten så det är kanske inte så konstigt att jag nu kan förklara min kärlek till köket som äntligen är färdigt!:)  Trodde aldrig att jag skulle kunna bli kär i ett kök men nu har det hänt! Nu kanske matlagningsintresset kommer per automatik också? Allra störst är kärleken till kökssoffan ♥ Satan i gatan vad vi är nöjda med den:)

I will be popular. I will be popular..

Vi får väl hoppas att Erics drömmar slår in och att han blir populär i den stora finalen på lördag. Annars verkar väl  texten om möjligt ännu mer förlöjligande än vad den redan är. Förvisso är det såklart trevligt att ha sitt land representerat i finalen. Förvisso. Jag var nog dock en av få svennar som in i det sista satt och hoppades på att Israel skulle knipa den sista finalplatsen.

Jag kommer att se finalen på lördag, såklart. Eurovision är ju trots allt eurovision trots att jag inte förstår mig på tävlingen längre.

Fredag imorgon! Underbart:) Och här är en bild på vårt "nya" badrum. Vi pusslade träbitar tills vi nästan blev tokiga men det blev ganska bra till slut. Snart är vi på plats..


Älskar vår nya lya!

Och vi fortsätter fixa och trixa inför flytten, som förhoppningsvis blir till helgen! Väntar bara på nya golv i hall och kök samt nya bänkskivor sen så..:)


Hissgardinerna i vardagsrummet är på plats.
Älskar dom!♥
För att inte tala om kökssoffan som vi gett nytt liv åt.
Kärlek!♥

En kökssoffa börjar ta form

Har fyndat en kökssoffa på Blocket som kommer att bli så sjukt fin när den är klar! Micke målar och jag pysslar med klädseln. Hittade det här fina tyget på Ikea idag. Är grymt nöjd!:) Färgerna i vårt nya kök kommer att gå i vitt, svart och rosa. Känner på mig att det kommer att bli en succé!
Vems är hjälmen?

Ännu en vecka har gått. Vi packar för fullt inför flytten samtidigt som vår nya lägenhet blir målad och uppfräschad. Vill vara på plats nu:) Längtar.. Utförsäljning på jobbet imorgon också. Ska försöka att inte komma hem med alltför många prylar. Har ju just rensat ut:)

Älskar den här bilden på mig och söta C. Den är lite lurig:)

Trevlig helg mina vänner!♥


Bakluckeloppis is the shit!

Idag har vi tjänat en slant! Vi har varit väldigt företagsamma den här helgen och rensat ut kläder och prylar som vi inte vill ha med oss till nya lägenheten. Vi packade bilen full imorse och köpte oss en plats på bakluckeloppisen nere på Söder och vilken succé det blev! Vi fick sålt rubb och stubb. Det enda som fick följa med hem igen var en påse med böcker och några cd-skivor. Finns nu att hämta i vårt soprum om någon skulle vara intresserad:)

Vilken dag! Det går bra nu:)


RSS 2.0