Now I wanna dance the night away. Reach my heaven alive.

Söndagsmys. Har just mumsat i mig fin sushi och krusbärsläsk. Till Solsidan blir det chokladmousse med crisp och persikohalvor. Japp, har tagit semester från såväl träning som nyttig kost idag. Man behöver frossardagar också, för att orka vara desto duktigare andra dagar. Så funkar iallafall jag.

Det har varit en bra helg tycker jag. Finaste Dancing Queen bjöd på en himmelskt god tacosgratäng igår! Lite vin och gott snack på det och en taxi ner till stan, sen var det klart!;) Blev en mycket trevlig och lyckad kväll.

Nu laddar vi sista timmarna inför en ny arbetsvecka. Kör så det ryker imorgon!
Och hoppas att den här energin sitter kvar även imorgon och helst ända fram till fredag kl.17...



Ny hårfärg, nytt liv?

Jag väljer att möta våren 2011 med ny hårfärg. Eller egentligen hade jag inte något val, inte just nu iallafall. Mitt blonda hår var fullt av en massa oklädsamma gröna nyanser som på senare tid blivit allt svårare att få bukt med. Hade inbokad tid hos Trude & Co idag och såhär blev resultatet. Jag kunde valt en mer diskret råttfärgad nyans men ska man göra det kan man lika gärna göra det ordentligt tänkte jag så nu blev det redhead istället;) Jag kommer successivt att återgå till det blonda igen. Kanske inte lika ljust som innan, men tja.. vi får väl se vad det blir av det med tiden.


My mama told me when I was young, we're all born SUPERSTARS!

Om 55 minuter är det den 24:e februari 2011.
Och..?
Det är faktiskt ingen vanlig torsdag för då firar vi Sabinas födelsedag!
Men jag tjuvstartar redan nu när jag skriver:
STORT GRATTIS TILL DIG MIN VÄN ♥
Önskar dig en helt fantastisk dag!
Ses på lördag!:)
Och vi hörs imorgon via telefon och sms....
;)


Could we fix you if you broke?

Har en allmänt pissig dag tack vare ett pissigt besked jag fick igår. Det slukar all min energi just nu. Men jag ska väl ta mig igenom det här med.

Och så gör det ont i mitt hjärta när min favoritbloggerska mår dåligt:



Konstigt, hur man kan känna så för en person, en främling egentligen, men som man delar så mycket med tack vare hennes blogg och öppna hjärta. Utan Michaela Forni hade bloggvärlden varit så mycket blekare.


Ystad saltsjöbad

Jag har haft en helt fantastisk helg. Vi for till stjärnorna och tillbaks igen. Nästan iallafall. Ystad saltsjöbad är nog så nära himmelen man kan komma utan att tappa fotfästet, helt..

Hur var din helg?



20 januari 2008

Ur "Kära Dagbok":

20 januari, 2008:

Nästan en månad har gått sedan jag skrev sist.
Känns inte så.
Tiden går ganska fort, nästan flyger förbi.
Men mitt hjärta hänger inte med i samma takt.
Mina känslor för N har inte degraderat ett uns sedan jag skrev sist.
Däremot har en allt större uppgivenhet uppenbarat sig.
Jag kämpar inte längre för honom.
Jag har insett att det tjänar ingenting till.
Han vill inte ha mig längre.
Jag trodde aldrig att jag skulle tänka de orden, aldrig.
Men så är det.
Jag är långt ner i skiten.
Känner faktiskt inte igen mig själv.
Känns dessutom som att alla andra i min omgivning rör sig just nu,
medan jag står still.
Det gör mig också ganska vilsen.
Men inser samtidigt att jag kan bara ta en dag i taget.
Jobba på att nöja mig med att för tillfället endast överleva.
Det är en tuff utmaning.
Men jag vill tro att min tid kommer,
både vad gäller karriär, kärlek och familj.
Kommer förmodligen aldrig att få uppleva allt.
Men får jag önska åtminstone en av de tre så går ju kärleken först.
Tveklöst.
På den punkten har jag svårt att se att jag någonsin kommer att förändras.

Kram Lucy



Next time you'll show restraint. You don't get another chance. Life is no Nintendo game. But you lied again. Now you get to watch her leave out the window. Guess that's why they call it "window pane".



And I love her

Alla hjärtans dag spenderar jag tillsammans med mina tre favoriter.
Blunder, Ben och Jerry.
Vi lyssnar på grymma låtar och bara myser.
Som grädde på moset kör vi snart igång en romantisk komedi också, med Katherine Heigl.



Baby loves to dance in the dark

Härliga helg varför måste du alltid ta slut?
Min lördag var helt perfekt. Kom upp i tid och inledde dagen med ett träningspass. Duschade, shoppade födelsedagspresenter och en alla hjärtansöverraskning. Mötte därefter upp världens bästa Frida för en god lunch på Big Buddha. Frida hade så goda nyheter så vi var tvungna att fira med en dessert också, friterad banan med sirap och glass. Himmelskt gott!:) Kvällen spenderades hos sötaste Pillan som hade födelsedagsfest och tjejmiddag. Det blev sent, alltför många glas vin och en sväng på stan fast jag hade lovat mig själv att inte gå ut igår. Men vad gör man när man har så trevligt och verkligen inte vill att kvällen ska ta slut? Man drar ut på den såklart! Så blev sent, sent, sent. När några av tjejerna bestämde sig för att gå och ta en kebab kom jag på den lysande idén att dra till Harrys istället för att hänga med Håkan. Jag får alltid jättebra idéer framåt småtimmarna när alkoholen jobbar som bäst i min kropp. Lustigt det där. Men var jättekul att träffa Håkan! En Smirnoff Ice och lite gott snack fick avrunda en perfekt kväll.

Idag har Blunder och jag jobbat vidare på inbjudningskorten till bröllopet. Varit och beställt kuvert, köpt stämplar och lite annat smått och gott som vi ska pimpa upp korten med. Nästa vecka skickar vi dem till tryck. Även om det är mycket att tänka på och planera så älskar jag det! Det är kreativt, det är kul och vi väljer ju själv hur långt vi vill gå med alla bitar i processen så därför känner jag mig inte särskilt stressad över någonting. Kanske klänningen då, vill ju att min drömklänning ska sitta som handen i handsken men får vänta några veckor till innan jag får min nyfikenhet stillad. Men det är som sagt roliga grejer.. alltihop:)


Allra bästa Pernilla

Sandholm

Ikväll har jag varit på Lillan och sett Sandholm och jag grät mest hela tiden känns det som, både glädjetårar och ont-i-hjärtat-tårar.

Sandholm är en flyktingförläggning som ligger i Danmark. Regissören Moqi Simon Trolin och dramatikern Anna Bro tillbringade sex månader på flyktingförläggningen för att samla material till pjäsen. De träffade människor från olika delar av världen som berättade om sitt första möte med Danmark, om sin bakgrund och livet på Sandholm, men också om hur de såg på framtiden. Dessa möten och människoöden ligger till grund för pjäsen som till största delen är en dokumentär.

Jag rekommenderar verkligen alla att gå och se den. Allra helst hade jag sett SD på första parkett, fast kanske inte.. Det är nog inte lönt. Hur mycket jag än önskar att det inte var så, så finns det ju inte hopp om alla människor. Men på Sandholm finns det hopp! Och kärlek. Och hat. Och förtvivlan..

På Sandholm finns det hundra olika nationaliteter, där talas hundra olika språk.
Där finns en tavla med flera tusen nycklar, en till varje rum.
På Sandholm är det någon som gråter hela dagen och någon som bara vill åka in till stan på kvällen.
På Sandholm ser du hela världens orättvisor speglas i ett ansikte.
Där lär du dig att tårar och skratt kommer från samma ställe.


Maria Kulle spelar Job på Sandhamn
I ♥ Maria Kulle


Världens finaste


För mer info om världens underbaraste man, klicka in på:
www.blunderhead.se

Så jag säger inget. Vill inte genera henne. Men jag ska be honom ta hand om henne väl, för jag vet vilken dy hon varit i.

Hon är det här partyts ljus.
Och han bredvid,
är så stolt att ha henne nära sig.


De bästa vännerna i världen

Så lyckligt lottad jag är. Så sjukt bortskämd med kärlek. Jag har de bästa vännerna i världen. Igår var det min födelsedag och den var helt perfekt. Hade inte kunnat bli bättre! Man skulle kunna tro att jag fyllde jämnt eller något för uppvaktningen som jag fick av mina favoritkollegor på jobb och bästa vännerna på kvällen var av världsklass! Åt en mysig lunch på Big Buddha med Pia, Emma och Pillan och kunde till eftermiddagsfikat bjuda på en himmelskt god kolatårta som en annan kollegas dotter hjälpt mig med. På kvällen körde jag en halv åtta hos mig och vi åt och drack gott och mådde så jäkla bra att det inte finns. Så himla synd att timmarna går så fort bara. Men så är det ju när man trivs. Alltid.

Måste skryta lite också. Jag fick så sjukt fina och klockrena födelsedagspresenter så nu tänker jag rabbla upp allt fint som jag blev uppvaktad med igår:

Pernilla - coola armband i starka färger. Passade perfekt till min outfit på kvällen!:)
Pia  -  En röd Jellybean skål. ÄLSKAR Jellybean i alla dess färger! Funkade perfekt som serveringsskål till middagen!
Jenny & Håkan - En inspirationsbok om bröllop och två biljetter till Bröllopsmässan i Malmö som äger rum den här helgen. Gissa vad jag och älsklingen ska göra imorgon..:) Perfekt!
Carin & Sebastian  - Jättesöt sjal från Bikbok i riktiga Louisefärger. Den är bara så jag. Jag kommer att bo i den minst ett halvår framöver. Fick även en fin blomma i en ännu vackrare kruka!
Sabina & Joachim  -  En läcker röd hårfön! Något som jag är i STORT behov av då min gamla fön lagt av sedan några veckor tillbaka och jag fönar ju mitt hår varje morgon. Kan ju tänka er hur risig jag sett ut den senaste tiden, så tack! Nu har jag äntiligen hittat tillbaka till mitt forna jag!:)
Celine & Henrik  -  två jättefina ljusstakar från Lilla Bohaget. Passar som handen i handsken i vårt vardagsrum. Och vi är så dåliga på att unna oss sånt som sätter pricket över i:et i hemmet. Tack för att ni inreder våra liv!:)

Och sist men allt annat än minst har vi ju födelsedagsgåvan från min älskling. Blunder känner mig bättre än jag känner mig själv. Herregud säger jag bara. Han kom hem från jobb igår med famnen full av blommor och ett kuvert. I kuvertet finner jag den sötaste kärleksförklaring och en bokning på Ystad Saltsjöbad! Ahhh, det är bara så underbart!:) Så om två veckor ska vi NJUTA NJUTA NJUTA i mysiga Ystad med spa och övernattning och trerätters och frukost och ...ja. Det är så bra så det finns inte:)

Jag är så tacksam. Jag är så bortskämd. Jag är så nöjd! Inte visste jag att det skulle vara såhär roligt att fylla 31. Det gör jag gärna om igen och igen:)

Tack alla mina älsklingar för igår!
Utan er hade min värld stannat.


For 25 years you've haunted my dreams, today I finally got my revenge...

Dagarna har bara rusat iväg sedan jag kom hem från Lanzarote! Fullt upp på jobb och uppbokade kvällar. Kommer dock att bli en grym helg. Födelsedagsfirande big time står på agendan. Tror faktiskt inte att vi kommer att hinna med så mycket mer än så. Först ut är storebror som med stormsteg närmar sig sina 40 (!). Han blir 34 år imorgon:) På fredag är det min tur. Jag vet, det är jättelöjligt att vi fyller år dagarna efter varandra. Men vad gör man? Det ska ju firas oavsett:)

Grattis Alex!
Ha en UNDERBAR födelsedag så ses vi på lördag!:)



Ruggigt cool bild på storebror och Freddy Krueger

RSS 2.0