Livet runt trettio..?

Det här är helt fantastiskt. Kom att tänka på en tv-serie som visades på Tv3 under 90-talet, "Livet runt trettio" eller "Thirtysomething" som den egentligen heter. Hittade några klipp från den här serien på YouTube och när man ser det nu så är det första som slår mig..shit så gamla de ser ut (!) Och jämför man de respektive karaktärernas vardag och livsstil så är det ljusår ifrån hur många av dagens 30åringar lever sina liv. Tänk så fort tiderna förändras egentligen. Den här serien spelades in under slutet av 80-talet..vilket iof är 20 år sedan nu, men ändå.

Blir vi yngre och yngre till sättet? Det känns faktiskt så..det måste till stor del bero på alla curlingföräldrar som vägrar släppa taget om sina vuxna barn, som låter dem bo hemma tills de är runt just 30. Äh, jag vet inte..och jag säger inte att det var bättre förr när man lämnade boet direkt efter skolan och började producera barn innan man knappt fyllt sina 20. Men det är intressant att reflektera kring..just hur tiden förändras OCH VI MED DEN.

Här kommer the opening theme till "Livet runt trettio". Håll till godo alla kids, för er måste ju de här 30åringarna mer liknas vid dagens 40 plussare.

;)

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0