Vad är det för en dag (imorgon)?

Imorgon är ingen vanlig dag..det är Blunders födelsedag ♥ Inte nog med det, min älskling har flow just nu. Han ska på en superspännande jobbintervju nästa vecka:) Det ska givetvis firas! Imorgon bjuder jag min rockstjärna på restaurang och håller tummarna för att han gillar överraskningarna i paketen..



Grattis i förskott baby

Kommentarer
Postat av: Börsen

Ha ha sexy-t-shirt.. rekrytera dem nya medarbetare på barnkanalen? Gamalt ordspråk. Kärleken är blind då hade min tjej aldrig tagit mig för en man som jag är i dem kläderna. Salut trevlig läsning.

2010-03-30 @ 15:26:40
Postat av: Lucy

Sv Börsen: Jag börjar bli ganska trött på dina kommentarer. Eftersom du väljer att dissa det mesta i min blogg så är du bara ute efter att provocera. Jag ber dig att göra det på någon annans blogg. Hittills har jag valt att ignorera dina kommentarer. Fortsätter du köra den stilen som du gör så blir det delete hädanefter. Det har ingenting med klädsmak att göra. Alla kan inte gilla eller förstå Keith Harings konst (tror dock att barnkanalen är det sista forum som den platsat på..) men jag börjar ledsna på din attityd. Så please, Börsen, Hermes eller vad du väljer att kalla dig just nu. Sluta lägg energi på min blogg.



Tack!



/Lucy

2010-03-30 @ 16:14:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0